Selecteer een pagina

4-delige workshopreeks voor ondernemers

Maak van je bedrijf een merk

Worstel je met het in de markt zetten van je bedrijf, dienst of product? Twijfel je aan je marketingverhaal? Komt je website maar niet uit de verf? Dan ben je toe aan een merk dat je bedrijf vleugels geeft:

 

  • Je weet precies wat je voortaan moet zeggen
  • Je wordt woest aantrekkelijk voor je doelgroep
  • Je kunt meer geld vragen

Leg de basis voor een ijzersterk merk

Onder de humorvolle leiding van merkstrateeg en copywriter Oene Klumper ga je op zoek naar het fonkelende merk dat schuilt in jouw onderneming. Je gaat naar huis met een fundament voor een vlijmscherp en karaktervol merk. Een merk waar jouw ideale klant op zit te wachten.

Waarom een merk?

Focus, energie en richting

De grootste fout die je kunt maken, is lijken op je concurrenten. Door precies te doen wat iedereen doet in je branche, kun je het alleen nog maar winnen op prijs. En da’s een race naar de bodem. Dat wil je niet. Een merk geeft je juist de vrijheid om te doen wat jij leuk vindt!

Nieuwsgierig hoe jouw merk eruit ziet?

Je kunt dus maar beter opvallen in de kudde. Of beter nog: ervan weglopen. Maar je merk moet natuurlijk wel heel goed bij je passen. Want het wordt een kompas voor al je toekomstige handelen. Voortaan weet jij: dit past bij mijn merk.

Een reeks van 4 workshops

Wat gaan we doen?

Je leert anders kijken naar je onderneming, je producten en diensten. Je krijgt inzicht in wat jouw ideale klant stiekem van jou wil. En dus wat je eigenlijk verkoopt.

Je gaat naar huis met een merkfundament en praktische handvatten en ideeën die jouw nieuwe merk straks vleugels geven.

Samen met andere ondernemers

Je volgt de workshopreeks met maximaal 4 andere ondernemers. Elke ondernemer kijkt zichzelf diep in de ogen, wordt zijn eigen doelgroep, fileert zijn concurrenten. Samen gaan we creatief aan de slag, stellen we kritische vragen en vullen elkaar aan.

Sessie 1: Kijk in de spiegel

Aantrekkingskracht begint bij een stevige overtuiging. In deze eerste workshop gaan we op zoek naar waar jij ten diepste voor staat.

12 januari / 09.00 – 12.00 uur / Arnhem

Sessie 2: Duik in je doelgroep

Voor welke klant werk jij het liefst? Wie is dat? Hoe ziet die persoon eruit? En wat houdt die persoon van vlees en bloed bezig?

19 januari / 09.00 – 12.00 uur / Arnhem

Sessie 3: Je concurrenten

Klanten willen graag kiezen. Hoe zorgen we ervoor dat wat jij zegt totaal anders is dan wat je concurrenten zeggen?

26 januari / 09.00 – 12.00 uur / Arnhem

Sessie 4: Slijp je merk

Je hebt alle bouwstenen voor een fonkelend merk. Tijd om jouw ruwe diamant fijn te slijpen tot de merkessentie.

2 februari / 09.00 – 12.00 uur / Arnhem

Over de trainer

Oene Klumper

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Ervaringen

“Het is tijd voor helderheid kwam met een heldere positionering en een passende pay off. Niet alleen het resultaat, maar ook het proces ernaartoe blonk uit in structuur, duidelijkheid, en onverwachte invalshoeken. Een prettige manier van werken.”

Niels Kleverlaan
Manager marketing
NRP Media

“Oene heeft een hele bijzonder gave om gedachtes en ideeën en een gekozen communicatiestrategie om te zetten in precies de juiste teksten. Hij weet de dingen zo te verwoorden dat ze onderscheidend zijn en karakter hebben. Hij is scherp en heeft humor.”

Imke Harms

Blackstar

“In 4 sessies haal ik je uit je normale denkpatroon. Het resultaat is even eenvoudig als verbluffend: een merk dat er stiekem altijd al was.”

Meld je aan

Divi

Nec sed ac diam, ullamcorper est non. Ut et eget nisi, congue. Pretium euismod ultrices ac lorem. Aliquam tortor quam sollicitudin viverra sed dictum facilisis.

Copyright © 2024